Display Menu Menu

Ekmek Kadayıflı Crème Brûlée

Nestlé Docello premium toz tatlı karışımı ile Ekmek Kadayıflı Crème Brulée hazırlamak artık çok kolay...
  • 10 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

125 g Nestlé Docello Crème Brulée
500 ml süt
250 ml krema
1 kg ekmek kadayıfı
1 lt su
375 g şeker

 

Üzeri için:

Esmer şeker

 

Hazırlanışı:

  1.   Şerbeti için, su ve şekeri tencereye alıp hafifçe koyulaşana kadar kaynatın.
  2.   Ekmek kadayıfını servis kaselerine sığabilecek büyüklükte kesin.
  3.   Servis kaselerinin tabanına yerleştirin.
  4.   Üzerine şerbeti gezdirip ıslatın.
  5.   Ayrı bir tencerede süt ve kremayı tencereye ısıtın.
  6.   Kaynamaya başlayan karışımı ocağın üzerinden alın.
  7.   Üzerine Nestlé Docello Crème Brulée karışımını ilave edin.
  8.   Karıştırıp tekrar kaynayana kadar ısıtın (Yaklaşık 2-3 dakika).
  9.   Ekmek kadayıflı servis kaselerine doldurup buzdolabında en az 1 saat soğutun.
  10. Servis yapmadan önce üzerine esmer şekeri döküp pürmüz ile yakın.

Bekletmeden servis edin. Afiyet olsun.