Display Menu Menu

Espresso Volkanı

İtalya'dan özel bir lezzet...
  • 1 Porsiyon
  • 48 Kcal / p.

TARİF

Malzemeler:

NESCAFÉ Milano Süt 
NESCAFÉ Milano Espresso 
Acı BiberBir tutam kırmızı toz biber
Portakal2 ince dilim kabuk

 

Püf Noktaları: 

Servis bardağınızda renk katmanları olması için espressoyu doldururken bir çay kaşığı ile akış hızını keserek yavaşça doldurunuz.

Hazırlanışı:

  1. NESCAFÉ Milano makinenizden "Süt" tuşu ile bir cezveye yarım bardak süt alınız ve servis bardağınıza aldığınız sütün üzerindeki krema kıvamına getirilmiş süt köpüğü bölümünü koyunuz. 
  2. Üzerine bir tutam acı kırmızı toz biber koyunuz. 
  3. Bir cezveye, beyaz kısmını almadan 2 dilim ince portakal kabuğu koyunuz.
  4. İçersinde portakal kabuğu dilimleri olan cezveye makinenizden espresso alınız. 
  5. İyice karıştırıp portakalın aroması espressoya geçtikten sonra, yavaşça espressonuzu, portakal kabuklarını süzerek, içerisinde krema kıvamında süt bulunan servis bardağınıza dökünüz. 

Espresso Volkanı hazır. Afiyet olsun.