Display Menu Menu

Krep

Nestlé Docello Dark ile Krep hazırlamak artık çok kolay...
  • 4 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

350 g Nestlé Docello Dark
155 g un
250 g süt
25 ml sıvı yağ
1 adet yumurta
10 g kabartma tozu
2 g tuz
200 g mevsim meyvesi
15 g şeker

 

Hazırlanışı:

  1. Unu eleyin ve içerisine tuz, toz şeker ve kabartma tozunu ekleyin.
  2. Sütü, yumurta ve sıvı yağ ile çırpın.
  3. Hazırladığınız kuru karışımı yumurta ve yağ ile çırpılmış süte ekleyip 3-4 dakika mikser yardımı ile çırpmaya devam edin.
  4. Bir kepçe yardımıyla kızgın bir tavaya alarak arkalı önlü kızartın.
  5. Kreplerin arasına ve üzerine Nestlé Docello Dark sıkın ve mevsim meyveleriyle servis edin.

Afiyet olsun.