Display Menu Menu

Krem Şokola

NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Krem Şokola!
  • 8 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

800 ml süt

15 g mısır nişastası

150 g toz şeker

10 g NESTLÉ Kakao

100 g NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata

 

Hazırlanışı:

  1. Sütü, nişastayı, toz şekeri ve NESTLÉ Kakao’yu tencereye alın. İyice karıştırdıktan sonra ocağın üzerine koyun. 
  2. Kısık ateşte, kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Kıvam alınca ocaktan alın. 
  3. Küçük parçalar haline getirdiğiniz NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata’yı ekleyin.
  4. Çikolata iyice eriyene kadar karıştırmaya devam edin. 
  5. Servis kaselerine paylaştırın. 
  6. Soğuyunca üzerini, NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata’dan elde ettiğiniz rende çikolata ile süsleyin.

Afiyet olsun.