Display Menu Menu

Çikolata Topları

NESTLÉ Docello Pul Sütlü Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Çikolata Topları!
  • 12 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

300 g brownie kek (hazır)

100 ml ılık su

1 tatlı kasıgı NESCAFÉ Classic

Beyaz çikolata dolgusu için:

50 g NESTLÉ Docello Beyaz Çikolata (Pul)

50 ml NESTLÉ Krema

Sütlü çikolata dolgusu için:

50 g NESTLÉ Docello Pul Sütlü Çikolata

50 ml NESTLÉ Krema

Dıs kaplama için:

200 g NESTLÉ Docello Beyaz Çikolata (Pul)

200 g NESTLÉ Docello Pul Sütlü Çikolata

NESTLÉ Kakao

 

Hazırlanışı:

  1. Hamuru için ufalanmıs brownie kekin üzerine ılık suda çözdürdügünüz
  2. NESCAFÉ Classic’i kontrollü bir sekilde azar azar ekleyin.
  3. Hamur seklinde toparlayıp küçük toplar elde edin.
  4. Çikolataları ayrı ayrı NESTLÉ Krema ile birlikte benmari usulü eritip akıcı bir kıvam elde edin.
  5. Hamur toplarının bir kısmının ortasına NESTLÉ Docello Beyaz Çikolatalı, bir kısmına da NESTLÉ Docello Pul Sütlü Çikolatalı krema karısımından yerlestirin.
  6. Içindeki çikolataları dagıtmadan özenle top seklinde kapatın. Buzdolabında yarım saat dinlendirin. 
  7. Dıs kaplamaları için çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin. 
  8. Topların bir kısmını NESTLÉ Docello Beyaz Çikolata’ya, bir kısmını NESTLÉ Docello Pul Sütlü Çikolata’ya, bir kısmını da NESTLÉ Kakao’ya bulayın.
  9. Oda ısısında donduktan sonra servis yapın.

Afiyet olsun.