Çikolata Topları Tarifi

NESTLÉ Professionel Pul Sütlü Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Çikolata Topları!
  • 12 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

300 g brownie kek (hazır)

100 ml ılık su

1 tatlı kasıgı NESCAFÉ Classic

Beyaz çikolata dolgusu için:

50 g NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür

50 ml NESTLÉ Krema

Sütlü çikolata dolgusu için:

50 g NESTLÉ 1927 Kuvertür

50 ml NESTLÉ Krema

Dıs kaplama için:

200 g NESTLÉ 1927 Beyaz Kuvertür

200 g NESTLÉ 1927 Kuvertür

NESTLÉ Kakao

 

Hazırlanışı:

  1. Hamuru için ufalanmıs brownie kekin üzerine ılık suda çözdürdügünüz
  2. NESCAFÉ Classic’i kontrollü bir sekilde azar azar ekleyin.
  3. Hamur seklinde toparlayıp küçük toplar elde edin.
  4. Çikolataları ayrı ayrı NESTLÉ Krema ile birlikte benmari usulü eritip akıcı bir kıvam elde edin.
  5. Hamur toplarının bir kısmının ortasına NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür, bir kısmına da NESTLÉ 1927 Kuvertür krema karısımından yerlestirin.
  6. Içindeki çikolataları dagıtmadan özenle top seklinde kapatın. Buzdolabında yarım saat dinlendirin. 
  7. Dıs kaplamaları için çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin. 
  8. Topların bir kısmını NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür’e, bir kısmını NESTLÉ 1927 Kuvertür’e, bir kısmını da NESTLÉ Kakao’ya bulayın.
  9. Oda ısısında donduktan sonra servis yapın.

Afiyet olsun.