Naked Pasta

NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Naked Pasta!
  • 8 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

3 adet yumurta

125 g toz seker

125 g elenmis un

10 g kabartma tozu

5 g sekerli vanilin

Prenses kreması için:

250 ml süt

50 g tereyagı

50 g margarin

1 adet yumurta sarısı

300 g NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata (Pul)

Üzeri için:

NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata (Pul)

Taze frenk üzümü

Taze çilek

 

Hazırlanışı:

  1. Prenses kreması için süt ve yagları tencereye alın. Kaynayınca ocaktan alın.
  2. NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ekleyin. Karıstırarak erimesini saglayın.
  3. Çikolata eridiginde yumurta sarısını ekleyip iyice karıstırın.
  4. 15-20 dakika çırpın. Hazırladıgınız kremayı buzdolabına kaldırın.
  5. Kremayı kullanmadan önce mikserle çırparak havalandırın.
  6. Hamuru için yumurtaları ve sekeri köpük köpük olana dek çırpın.
  7. Elenmis unu ve kabartma tozunu ekleyip spatula ile havalandırarak malzemeyi iyice karıstırın.
  8. En son sekerli vanilini ekleyin ve tekrar karıstırın.
  9. Pandispanya hamurunu küçük boy 3 adet yaglanmıs kelepçeli kalıplara paylastırın.
  10. Önceden ısıtılmıs 160 C fırında 25-35 dakika pisirin. Sogumaya bırakın.
  11. Pandispanya soguduktan sonra kalıplarından çıkartın ve aralarına prenses krema yayın.
  12. Pandispanyanın kenarlarına da içi gözükecek sekilde kremasından spatula yardımı ile yayın.
  13. Buzdolabına kaldırın. 3-4 saat dinlendirin.
  14. Üzerini süslemek için benmari usulü eritilmis NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata’nın yarısına kadar batırdıgınız taze çilekler, taze frenk üzümü ve NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ile süsleyin.

Afiyet olsun.