Display Menu Menu

Çikolatalı Açma

NESTLÉ Docello Kakaolu Fındık Kreması ile hazırlayabileceğiniz enfes Çikolatalı Açma!
  • 8 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

1 yumurta

200 ml ılık süt

100 ml ılık su

100 ml sıvı yag

11 g instant maya

45 g toz seker

700-750 g un

Arası için:

150 g NESTLÉ Docello Kakaolu Fındık Kreması

 

Hazırlanışı:

  1. Tüm malzeme ve unun 600 gramını yogurma kabına alın ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yogurun.
  2. Kalan unu kontrollü olarak ilave edip yumusak bir hamur elde edin.
  3. Mayalanması için 30 dakika dinlendirin.
  4. 70-80 g’lık bezelere ayırın.
  5. Her bir bezeyi açıp içine NESTLÉ Docello Kakaolu Fındık Kreması sürün ve rulo yapıp uçlarından birlestirin.
  6. Tepsiye yerlestirin ve bu sekilde 30 dakika daha dinlendirin.
  7. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve susam serpin. 180 C’lik fırında 20-30 dakika pisirin.

Afiyet olsun.