Display Menu Menu

Püre Kaplı Karides Güveç

Maggi Patates Püresi ile lezzetli Karides Güveç..
  • 4 Porsiyon

TARİF

Malzemeler:

300 g çimçim karides
40 g tereyağı
80 g domates salçası
10 g biber salçası
1 diş sarımsak

 

Kaplama için:

20 g MAGGI® Patates Püresi
90 ml su
80 g rende kaşar peyniri

 

Hazırlanışı:

  1. Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın.
  2. Tereyağını tavada eritin. 
  3. Sarımsağı ezin.
  4. Karidesler ile beraber tavaya koyup soteleyin.
  5. Karideslerin rengi dönünce domates ve biber salçasını ilave edip sotelemeye devam edin.
  6. Suyu kaynatın ve bir kaba alın.
  7. MAGGI® Patates Püresi’ni kaynar suya ekleyin.
  8. Karıştırın ve püre elde edin.
  9. Karidesleri güvece alıp üzerini püre ile kaplayın.
  10. Rende kaşarı üzerine serpin ve önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.

Afiyet olsun.