Display Menu Menu

Sultan Patates

Sultan Patates ile sunumlarınıza renk katın..
  • 25 Porsiyon

TARİF

Malzemeler :

180 g Maggi Patates Püresi
800 ml su
1 adet yumurta akı
50 g un
 

Hazırlanışı : 

  1. Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısınmaya bırakın.
  2. Suyu kaynatıp bir kaba alın.
  3. Maggi Patates Püresi’ni çırparak kaynar suya ekleyin.
  4. Yumurta akı ve unu da ilave ederek iyice karıştırın.
  5. Hazırladığınız püre karışımını sıkma torbasına alın.
  6. Bir tepsiye yağlı kağıt koyun ve püre karışımını beze şekli vererek tepsiye sıkın.
  7. Önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
  8. Sultan patateslerinizi ızgara et, balık ve köftelerin yanında garnitür olarak servis edebilirsiniz.