Display Menu Menu

Unsuz Çikolatalı Kurabiye

Nestlé Docello Drop Kuvertür ile hazırlayabileceğiniz enfes Unsuz Çikolatalı Kurabiye...

    TARİF

    Malzemeler:

    150 gr Nestlé Docello Drop Kuvertür veya rendelenmiş Nestlé Docello Blok Kuvertür
    3 adet yumurta beyazı (oda sıcaklığında)
    200 ml su bardağı pudra şekeri
    70 gr Nestlé Kakao
    50 gr mısır nişastası
    1 tutam tuz
    100 gr  pudra şekeri (üzerine elmek için)

     

    Hazırlanışı:

    1. 150 gr Nestlé Docello Kuvertür benmari usulü eritilir ve soğutulur. 
    2. Bir kasede yumurta beyazı, tuz ile birlikte köpürtülür, içerisine pudra şekeri ekleyip çırpmaya devam edilir. 
    3. Homojen bir kıvam elde edilince Nestlé Kakao, mısır nişastası ve eritilen kuvertür eklenir ve birlikte hamur haline gelinceye kadar yoğurulur.
    4. Hamura istenilen şekil verilir ve yağlanmış tepsiye dizilir. 
    5. 180 derecelik fırında 15 dk kadar pişirilir.  
    6. Pişen kurabiyelerin üzerine fırından çıktıktan sonra pudra şekeri eleyip bu şekilde servis de edebilirsiniz.

    Afiyet olsun.