Espresso Volkanı Tarifi
İtalya'dan özel bir lezzet...
İçindekiler
Malzemeler
- NESCAFÉ Milano Süt
- NESCAFÉ Milano Espresso
- Acı Biber Bir tutam kırmızı toz biber
- Portakal 2 ince dilim kabuk
Hazırlık
-
1NESCAFÉ Milano makinenizden "Süt" tuşu ile bir cezveye yarım bardak süt alınız ve servis bardağınıza aldığınız sütün üzerindeki krema kıvamına getirilmiş süt köpüğü bölümünü koyunuz.
-
2Üzerine bir tutam acı kırmızı toz biber koyunuz.
-
3Bir cezveye, beyaz kısmını almadan 2 dilim ince portakal kabuğu koyunuz.
-
4İçersinde portakal kabuğu dilimleri olan cezveye makinenizden espresso alınız.
-
5İyice karıştırıp portakalın aroması espressoya geçtikten sonra, yavaşça espressonuzu, portakal kabuklarını süzerek, içerisinde krema kıvamında süt bulunan servis bardağınıza dökünüz. Espresso Volkanı hazır. Afiyet olsun.