Espresso Volkanı Tarifi

  • Zorluk
    Orta
  • Number of servings
    1

İtalya'dan özel bir lezzet...

İçindekiler
Malzemeler
  • NESCAFÉ Milano Süt
  • NESCAFÉ Milano Espresso
  • Acı Biber Bir tutam kırmızı toz biber
  • Portakal 2 ince dilim kabuk
Hazırlık
  • 1
    NESCAFÉ Milano makinenizden "Süt" tuşu ile bir cezveye yarım bardak süt alınız ve servis bardağınıza aldığınız sütün üzerindeki krema kıvamına getirilmiş süt köpüğü bölümünü koyunuz.
  • 2
    Üzerine bir tutam acı kırmızı toz biber koyunuz.
  • 3
    Bir cezveye, beyaz kısmını almadan 2 dilim ince portakal kabuğu koyunuz.
  • 4
    İçersinde portakal kabuğu dilimleri olan cezveye makinenizden espresso alınız.
  • 5
    İyice karıştırıp portakalın aroması espressoya geçtikten sonra, yavaşça espressonuzu, portakal kabuklarını süzerek, içerisinde krema kıvamında süt bulunan servis bardağınıza dökünüz. Espresso Volkanı hazır. Afiyet olsun.