Unsuz Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Nestlé Professionel Drop Kuvertür ile hazırlayabileceğiniz enfes Unsuz Çikolatalı Kurabiye..

İçindekiler
Malzemeler
  • 150 gr Nestlé Professionel Drop Kuvertür veya rendelenmiş Nestlé Professionel Blok Kuvertür
  • 3 adet yumurta beyazı (oda sıcaklığında)
  • 200 ml su bardağı pudra şekeri
  • 70 gr Nestlé Kakao
  • 50 gr mısır nişastası
  • 1 tutam tuz
  • 100 gr pudra şekeri (üzerine elmek için)
Hazırlık
  • 1
    150 gr Nestlé Professionel Kuvertür benmari usulü eritilir ve soğutulur.
  • 2
    Bir kasede yumurta beyazı, tuz ile birlikte köpürtülür, içerisine pudra şekeri ekleyip çırpmaya devam edilir.
  • 3
    Homojen bir kıvam elde edilince Nestlé Kakao, mısır nişastası ve eritilen kuvertür eklenir ve birlikte hamur haline gelinceye kadar yoğurulur.
  • 4
    Hamura istenilen şekil verilir ve yağlanmış tepsiye dizilir.
  • 5
    180 derecelik fırında 15 dk kadar pişirilir.
  • 6
    Pişen kurabiyelerin üzerine fırından çıktıktan sonra pudra şekeri eleyip bu şekilde servis de edebilirsiniz. Afiyet olsun.