Çikolata Topları Tarifi

  • Number of servings
    12

NESTLÉ Professionel Pul Sütlü Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Çikolata Topları!

İçindekiler
Malzemeler
  • 300 g brownie kek (hazır)
  • 100 ml ılık su
  • 1 tatlı kasıgı NESCAFÉ Classic
Beyaz çikolata dolgusu için
  • 50 g NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür
  • 50 ml NESTLÉ Krema
Sütlü çikolata dolgusu için
  • 50 g NESTLÉ 1927 Kuvertür
  • 50 ml NESTLÉ Krema
Dıs kaplama için
  • 200 g NESTLÉ 1927 Beyaz Kuvertür
  • 200 g NESTLÉ 1927 Kuvertür
  • NESTLÉ Kakao
Hazırlık
  • 1
    Hamuru için ufalanmıs brownie kekin üzerine ılık suda çözdürdügünüz
  • 2
    NESCAFÉ Classic’i kontrollü bir sekilde azar azar ekleyin.
  • 3
    Hamur seklinde toparlayıp küçük toplar elde edin.
  • 4
    Çikolataları ayrı ayrı NESTLÉ Krema ile birlikte benmari usulü eritip akıcı bir kıvam elde edin.
  • 5
    Hamur toplarının bir kısmının ortasına NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür, bir kısmına da NESTLÉ 1927 Kuvertür krema karısımından yerlestirin.
  • 6
    Içindeki çikolataları dagıtmadan özenle top seklinde kapatın. Buzdolabında yarım saat dinlendirin.
  • 7
    Dıs kaplamaları için çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin.
  • 8
    Topların bir kısmını NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür’e, bir kısmını NESTLÉ 1927 Kuvertür’e, bir kısmını da NESTLÉ Kakao’ya bulayın.
  • 9
    Oda ısısında donduktan sonra servis yapın. Afiyet olsun.