Krem Şokola

  • Number of servings
    8

NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Krem Şokola!

İçindekiler
Malzemeler
  • 800 ml süt
  • 15 g mısır nişastası
  • 150 g toz şeker
  • 10 g NESTLÉ Kakao
  • 100 g NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata
Hazırlık
  • 1
    Sütü, nişastayı, toz şekeri ve NESTLÉ Kakao’yu tencereye alın. İyice karıştırdıktan sonra ocağın üzerine koyun.
  • 2
    Kısık ateşte, kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Kıvam alınca ocaktan alın.
  • 3
    Küçük parçalar haline getirdiğiniz NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata’yı ekleyin.
  • 4
    Çikolata iyice eriyene kadar karıştırmaya devam edin.
  • 5
    Servis kaselerine paylaştırın.
  • 6
    Soğuyunca üzerini, NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata’dan elde ettiğiniz rende çikolata ile süsleyin. Afiyet olsun.