Krem Şokola
NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Krem Şokola!
İçindekiler
Malzemeler
- 800 ml süt
- 15 g mısır nişastası
- 150 g toz şeker
- 10 g NESTLÉ Kakao
- 100 g NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata
Hazırlık
-
1Sütü, nişastayı, toz şekeri ve NESTLÉ Kakao’yu tencereye alın. İyice karıştırdıktan sonra ocağın üzerine koyun.
-
2Kısık ateşte, kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Kıvam alınca ocaktan alın.
-
3Küçük parçalar haline getirdiğiniz NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata’yı ekleyin.
-
4Çikolata iyice eriyene kadar karıştırmaya devam edin.
-
5Servis kaselerine paylaştırın.
-
6Soğuyunca üzerini, NESTLÉ Professionel Kuvertür Bitter Çikolata’dan elde ettiğiniz rende çikolata ile süsleyin. Afiyet olsun.