Çikolatalı Açma

  • Number of servings
    8

NESTLÉ Professionel Kakaolu Fındık Kreması ile hazırlayabileceğiniz enfes Çikolatalı Açma!

İçindekiler
Malzemeler
  • 1 yumurta
  • 200 ml ılık süt
  • 100 ml ılık su
  • 100 ml sıvı yag
  • 11 g instant maya
  • 45 g toz seker
  • 700-750 g un
Arası için
  • 150 g NESTLÉ Professionel Kakaolu Fındık Kreması
Hazırlık
  • 1
    Tüm malzeme ve unun 600 gramını yogurma kabına alın ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yogurun.
  • 2
    Kalan unu kontrollü olarak ilave edip yumusak bir hamur elde edin.
  • 3
    Mayalanması için 30 dakika dinlendirin.
  • 4
    70-80 g’lık bezelere ayırın.
  • 5
    Her bir bezeyi açıp içine NESTLÉ Professionel Kakaolu Fındık Kreması sürün ve rulo yapıp uçlarından birlestirin.
  • 6
    Tepsiye yerlestirin ve bu sekilde 30 dakika daha dinlendirin.
  • 7
    Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve susam serpin. 180 C’lik fırında 20-30 dakika pisirin. Afiyet olsun.