Çikolatalı Açma
NESTLÉ Professionel Kakaolu Fındık Kreması ile hazırlayabileceğiniz enfes Çikolatalı Açma!
İçindekiler
Malzemeler
- 1 yumurta
- 200 ml ılık süt
- 100 ml ılık su
- 100 ml sıvı yag
- 11 g instant maya
- 45 g toz seker
- 700-750 g un
Arası için
- 150 g NESTLÉ Professionel Kakaolu Fındık Kreması
Hazırlık
-
1Tüm malzeme ve unun 600 gramını yogurma kabına alın ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yogurun.
-
2Kalan unu kontrollü olarak ilave edip yumusak bir hamur elde edin.
-
3Mayalanması için 30 dakika dinlendirin.
-
470-80 g’lık bezelere ayırın.
-
5Her bir bezeyi açıp içine NESTLÉ Professionel Kakaolu Fındık Kreması sürün ve rulo yapıp uçlarından birlestirin.
-
6Tepsiye yerlestirin ve bu sekilde 30 dakika daha dinlendirin.
-
7Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve susam serpin. 180 C’lik fırında 20-30 dakika pisirin. Afiyet olsun.