Çikolata Topları Tarifi
NESTLÉ Professionel Pul Sütlü Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Çikolata Topları!
İçindekiler
Malzemeler
- 300 g brownie kek (hazır)
- 100 ml ılık su
- 1 tatlı kasıgı NESCAFÉ Classic
Beyaz çikolata dolgusu için
- 50 g NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür
- 50 ml NESTLÉ Krema
Sütlü çikolata dolgusu için
- 50 g NESTLÉ 1927 Kuvertür
- 50 ml NESTLÉ Krema
Dıs kaplama için
- 200 g NESTLÉ 1927 Beyaz Kuvertür
- 200 g NESTLÉ 1927 Kuvertür
- NESTLÉ Kakao
Hazırlık
-
1Hamuru için ufalanmıs brownie kekin üzerine ılık suda çözdürdügünüz
-
2NESCAFÉ Classic’i kontrollü bir sekilde azar azar ekleyin.
-
3Hamur seklinde toparlayıp küçük toplar elde edin.
-
4Çikolataları ayrı ayrı NESTLÉ Krema ile birlikte benmari usulü eritip akıcı bir kıvam elde edin.
-
5Hamur toplarının bir kısmının ortasına NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür, bir kısmına da NESTLÉ 1927 Kuvertür krema karısımından yerlestirin.
-
6Içindeki çikolataları dagıtmadan özenle top seklinde kapatın. Buzdolabında yarım saat dinlendirin.
-
7Dıs kaplamaları için çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin.
-
8Topların bir kısmını NESTLÉ Beyaz 1927 Kuvertür’e, bir kısmını NESTLÉ 1927 Kuvertür’e, bir kısmını da NESTLÉ Kakao’ya bulayın.
-
9Oda ısısında donduktan sonra servis yapın. Afiyet olsun.