Naked Pasta
NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Naked Pasta!
İçindekiler
Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 125 g toz seker
- 10 g kabartma tozu
- 5 g sekerli vanilin
Prenses kreması için
- 250 ml süt
- 50 g tereyagı
- 50 g margarin
- 1 adet yumurta sarısı
- 300 g NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata (Pul)
Üzeri için
- NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata (Pul)
- Taze frenk üzümü
Hazırlık
-
1Prenses kreması için süt ve yagları tencereye alın. Kaynayınca ocaktan alın.
-
2NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ekleyin. Karıstırarak erimesini saglayın.
-
3Çikolata eridiginde yumurta sarısını ekleyip iyice karıstırın.
-
415-20 dakika çırpın. Hazırladıgınız kremayı buzdolabına kaldırın.
-
5Kremayı kullanmadan önce mikserle çırparak havalandırın.
-
6Hamuru için yumurtaları ve sekeri köpük köpük olana dek çırpın.
-
7Elenmis unu ve kabartma tozunu ekleyip spatula ile havalandırarak malzemeyi iyice karıstırın.
-
8En son sekerli vanilini ekleyin ve tekrar karıstırın.
-
9Pandispanya hamurunu küçük boy 3 adet yaglanmıs kelepçeli kalıplara paylastırın.
-
10Önceden ısıtılmıs 160 C fırında 25-35 dakika pisirin. Sogumaya bırakın.
-
11Pandispanya soguduktan sonra kalıplarından çıkartın ve aralarına prenses krema yayın.
-
12Pandispanyanın kenarlarına da içi gözükecek sekilde kremasından spatula yardımı ile yayın.
-
13Buzdolabına kaldırın. 3-4 saat dinlendirin.
-
14Üzerini süslemek için benmari usulü eritilmis NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata’nın yarısına kadar batırdıgınız taze çilekler, taze frenk üzümü ve NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ile süsleyin. Afiyet olsun.