Naked Pasta

  • Number of servings
    8

NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ile hazırlayabileceğiniz enfes Naked Pasta!

İçindekiler
Malzemeler
  • 3 adet yumurta
  • 125 g toz seker
  • 10 g kabartma tozu
  • 5 g sekerli vanilin
Prenses kreması için
  • 250 ml süt
  • 50 g tereyagı
  • 50 g margarin
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 300 g NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata (Pul)
Üzeri için
  • NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata (Pul)
  • Taze frenk üzümü
Hazırlık
  • 1
    Prenses kreması için süt ve yagları tencereye alın. Kaynayınca ocaktan alın.
  • 2
    NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ekleyin. Karıstırarak erimesini saglayın.
  • 3
    Çikolata eridiginde yumurta sarısını ekleyip iyice karıstırın.
  • 4
    15-20 dakika çırpın. Hazırladıgınız kremayı buzdolabına kaldırın.
  • 5
    Kremayı kullanmadan önce mikserle çırparak havalandırın.
  • 6
    Hamuru için yumurtaları ve sekeri köpük köpük olana dek çırpın.
  • 7
    Elenmis unu ve kabartma tozunu ekleyip spatula ile havalandırarak malzemeyi iyice karıstırın.
  • 8
    En son sekerli vanilini ekleyin ve tekrar karıstırın.
  • 9
    Pandispanya hamurunu küçük boy 3 adet yaglanmıs kelepçeli kalıplara paylastırın.
  • 10
    Önceden ısıtılmıs 160 C fırında 25-35 dakika pisirin. Sogumaya bırakın.
  • 11
    Pandispanya soguduktan sonra kalıplarından çıkartın ve aralarına prenses krema yayın.
  • 12
    Pandispanyanın kenarlarına da içi gözükecek sekilde kremasından spatula yardımı ile yayın.
  • 13
    Buzdolabına kaldırın. 3-4 saat dinlendirin.
  • 14
    Üzerini süslemek için benmari usulü eritilmis NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata’nın yarısına kadar batırdıgınız taze çilekler, taze frenk üzümü ve NESTLÉ Professionel Beyaz Çikolata ile süsleyin. Afiyet olsun.