Mozaik Pasta Tarifi
Nestlé Professionel Waffle Dark ile Mozaik Pasta hazırlamak artık çok kolay...
İçindekiler
Malzemeler
- 200 g Nestlé Professionel Waffle Dark
- 500 g bisküvi
- 20 g Nestlé Kakao
- 125 g tereyağı
- 200 g krema
- 50 g toz Antep fıstığı
- 70 g pudra şekeri
Üzeri için
- 100 gr Nestlé Bitter Kuvertür
- 100 g krema
Hazırlık
-
1Tereyağı ve toz şekeri çırparak kabartın.
-
2Nestlé Professionel Waffle Dark’ı ekleyin.
-
3Krema ve Antep fıstığını ekleyerek çırpmaya devam edin.
-
4Kakaoyu ekleyip iyice karıştırın.
-
5Bisküvileri bir kapta kırın ve karışıma ilave ederek, hamur yapacak şekilde karıştırın.
-
6İstediğiniz kalıba hamuru koyarak şekil verin ve +4 derecede 30 dakika dinlendirin.
-
7Bir tencerede kremayı düşük ateşte ısıtın. Nestlé Bitter Kuvertür’ü ince kıyın ve kremaya ekleyin.
-
8Kıvam aldıktan sonra ateşten alın.
-
9Dinlenmiş olan pastanın üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun.